12 en 13 mei wijkfeest Wesselerbrink

19 april 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht
flyer wijkfeest Wesselerbrink 12 april

Noteer deze dagen vast in uw agenda en graag tot ziens op het gezellige wijkfeest Wesselerbrink!

flyer wijkfeest Wesselerbrink 13 mei

Start wijkfeest met een spetterend feest voor de jeugd

Op 12 begint het wijkfeest 12 en 13 mei wijkfeest WesselerbrinkWesselerbrink met een spetterend feest voor de jeugd. Zij kunnen vanaf 19.00 uur bij de stadsboerderij De Wesseler en het Wesselerbrinkpark van alles doen. Dansen in de silent disco, FIFA spelen, een dj workshop volgen en graffiti spuiten. Er is een open podium en DJ Raaf Ralf Nylo zorgt voor de muziek. Het feest is gratis te bezoeken en is voor jongeren vanaf 16 jaar.

Programma Wijkfeest Wesselerbrink op 13 mei

Zaterdag 13 mei begint het Wijkfeest Wesselerbrink om 11.00 uur. Op deze dag is er voor ieder wat wils. Er is een braderie, een kidsplein met gratis workshops, kinderkleedjesmarkt en schaapscheren. Bij de foodtrucks kunt u wat lekkers te eten kopen. Verder zijn er 2 podia met diverse optredens. Zo treden onder andere het Shantykoor Wrakhout, koor Eanske en het koor van de oud Wesseltjes op. Als afsluiting is er een optreden van Henny Thijssen op. De festiviteiten vinden plaats bij stadsboerderij De Wesseler en in het Wesselerbrinkpark. 

De toegang is gratis en iedereen is welkom

De festiviteiten duren van 11.00 tot 16.00 uur. Om 13.00 uur is de officiële feestelijke opening van het mooiste en unieke Kabouterpad door burgemeester Roelof Bleker. 

Noteer deze dagen vast in uw agenda en graag tot ziens op het gezellige wijkfeest Wesselerbrink!