Aanbod DuurzaamheidsEducatie basisonderwijs 2024-2025

03 juli 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Voor iedere groep zijn er weer verschillende activiteiten

Het aanbod DuurzaamheidsEducatie schooljaar 2024-2025 voor het basisonderwijs staat weer klaar. Met verschillende activiteiten verspreid over het jaar, zijn er voor iedere groep weer activiteiten. 

Zo kunt u met de kleutergroepen in de herfst meedoen aan de Herfstkring en in het voorjaar aan de Heembostocht. En in de winterperiode kunnen bovenbouwgroepen terug in de tijd met Hennik en Dika om te zien hoe we vroeger op veel gebieden veel duurzamer leefden.

Zo zijn er nog vele andere activiteiten en natuurwandelingen. Er staan   vrijwilligers klaar om veel activiteiten te begeleiden.

Op de website www.nmegids.nl/enschedeexterne-link-icoon kunt u het Aanbod 2024-2025 bekijken en na het inloggen kunt u uw klas opgeven voor een van de activiteiten.

Per activiteit staat aangegeven in welke periode deze plaatsvinden en welke groepen zich hiervoor kunnen inschrijven.  De meeste activiteiten uit het aanbod zijn gratis.  Bij de beschrijving van de activiteiten staat duidelijk aangegeven wanneer er wel kosten aan zijn verbonden.

Heeft u hierover vragen of opmerkingen of bent u de inloggegevens kwijt, neem dan contact op met:
Tineke Eitink, e-mail: t.eitink@wageler.nl, tel: 06-81549571.