Accountmanager Arjo van Veenendaal stelt zich voor

16 november 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Als ondernemer in Enschede kunt u terecht bij het Ondernemersloket. Onze accountmanagers geven advies over vergunningen, personeel, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting en milieuzaken. De komende weken stellen de accountmanagers zich graag aan u voor. Deze week gaan we in gesprek met Arjo van Veenendaal.

Accountmanager bedrijventerreinen Marssteden, Havengebied, Transportcentrum en Technology Base en bedrijfskavelverkoop  
Arjo van Veenendaal: “Mijn functie draait om het adviseren en ondersteunen van de Enschedese ondernemers. Dit kan zijn het uitbreiden van het netwerk, adviseren rond de aanvraag van een omgevingsvergunning, het begeleiden bij de aankoop van een kavel of het verbinden van bedrijven.” 

“Het verbinden van bedrijven is een belangrijke taak als accountmanager. Zo ook toen een groot Amerikaans bedrijf naar Enschede kwam. Zowel hun komst als ook de begeleiding daarna heb ik op mij genomen. Zo heb ik heb ze geholpen met het vinden van toeleverende bedrijven. Het is fijn om te horen dat ze met verschillende daarvan nog steeds zaken doen en ze vaste partners zijn geworden. Daarnaast heb ik geholpen met wet- en regelgeving, het versneld realiseren van faciliteiten en heb ik hen  geïnformeerd over mogelijke uitbreidingsplaatsen.”  

Op de hoogte blijven 

Volg de gemeente Enschede en Arjo van Veenendaal op LinkedIn. Heeft u gelijk een vraag aan Arjo? Stuur hem dan een mail via a.van.veenendaal@enschede.nl. We houden u graag via onze LinkedIn-pagina en de nieuwsbrief voor ondernemers op de hoogte van alle ondernemersontwikkelingen in en om Enschede. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Kijk dan op de webpagina 'Nieuwsbrief'.