Accountmanager Carine Giesbers van het Ondernemersloket stelt zich voor

02 november 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Als ondernemer in Enschede kunt u terecht bij het Ondernemersloket. Onze accountmanagers geven advies over vergunningen, personeel, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting en milieuzaken. De komende weken stellen de accountmanagers zich graag aan u voor. Deze week gaan we in gesprek met Carine Giesbers.

Accountmanager Carine Giesbers is de schakel tussen de gemeente en ondernemers op de bedrijventerreinen Bedrijvenpark Euregio, De Reulver, De Sleutelkamp en Transportcentrum. "De uitspraken ‘klant is koning’, ‘niet lullen maar poetsen’, ‘kan niet bestaat niet’, zijn mij met de paplepel ingegoten. In het ondernemersgezin waarin ik ben opgegroeid was er altijd reuring in en om het huis; de koeien moesten gemolken worden, de klanten geholpen en het werk ging altijd door. Van nature heb ik de drive om echt iets voor ondernemers te betekenen. Als accountmanager kan ik ondernemers helpen bij allerhande onderwerpen; van vergunningen, talentbehoud, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting, milieuzaken tot het verbinden van netwerken.” 
 
“Mijn kwaliteit zit in verbinding leggen tussen verschillende doelgroepen om samen tot mooie resultaten te komen. Tijdens de ruim 20 jaar die ik als consultant voor het bedrijfsleven heb gewerkt, heb ik gezien dat creativiteit en elkaar inspireren belangrijk zijn. Dit zijn namelijk de pijlers voor gezonde innovatie. Daarbij kunnen we nog veel van jong talent leren. De kinderen van nu zijn immers onze werknemers van de toekomst. Samen met ondernemers komen zij tot de meest creatieve ideeën als basis voor innovaties. Ik ben dan ook trots dat ik heb mogen bijdragen aan het succes van Stichting AdoptIDee in Twente. Deze stichting brengt onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar. Als moeder van 2 kinderen spreekt mij dit enorm aan. Ik vind het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al een kijkje kunnen nemen in de wondere wereld van het ondernemen.” 

Op de hoogte blijven  

Volg de gemeente Enschede en Carine Giesbers op LinkedIn. Heeft u gelijk een vraag aan Carine? Stuur haar dan een mail via c.giesbers@enschede.nl. We houden u graag via onze LinkedIn-pagina en de nieuwsbrief voor ondernemers op de hoogte van alle ondernemersontwikkelingen in en om Enschede. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Kijk dan op de pagina 'Nieuwsbrief gemeente Enschede'