Accountmanager Chantal Os van het Ondernemersloket stelt zich voor

07 december 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Als ondernemer in Enschede kunt u terecht bij het Ondernemersloket. Onze accountmanagers geven advies over vergunningen, personeel, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting en milieuzaken. De komende weken stellen de accountmanagers zich graag aan u voor. Deze week gaan we in gesprek met Chantal Os.

Accountmanager voor horeca- en vrijetijdsector 

Chantal Os: “Om als accountmanager van toegevoegde waarde te zijn voor ondernemers, is het belangrijk te weten wat er speelt in de markt. Zowel om signalen van buiten mee naar binnen te nemen, als andersom.” Accountmanager Chantal Os van het Ondernemersloket staat klaar voor ondernemers in winkelcentra en ondernemers in de horeca- en vrijetijdsector. “Dit zijn branches waar ik persoonlijk veel affiniteit mee heb, en branches die zorgen voor een bruisende en levendige stad!"
 
"Ik help ondernemers bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Denk aan bereikbaarheid, vergunningentrajecten of arbeidsmarkt. Gelukkig hoef ik niet overal zelf een oplossing voor te bedenken, maar doe ik dat samen met de vakafdelingen binnen de gemeente." 

Op de hoogte blijven 

Volg de gemeente Enschede en Chantal Os op LinkedIn. Heeft u gelijk een vraag aan Chantal? Stuur haar dan een mail via c.os-joldersma@enschede.nl. We houden u graag via onze LinkedIn-pagina en de nieuwsbrief voor ondernemers op de hoogte van alle ondernemersontwikkelingen in en om Enschede. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Kijk dan op de pagina 'Nieuwsbrief'.