Accountmanager Duco Hoek stelt zich voor

01 februari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Als ondernemer in Enschede kunt u terecht bij het Ondernemersloket. Onze accountmanagers geven advies over vergunningen, personeel, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting en milieuzaken. De komende weken stellen de accountmanagers zich graag aan u voor. Deze week gaan we in gesprek met Duco Hoek.

Accountmanager voor detailhandel in de binnenstad en de warenmarkt Duco Hoek: “De binnenstad is een dynamisch gebied! Een levendige binnenstad met een divers aanbod. Niet alleen om te kopen, maar ook om fijn te verblijven. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. De afgelopen maanden is er veel veranderd. Er zijn prachtige winkels bijgekomen en er zit nog meer aan te komen. Om maar een aantal voorbeelden te noemen; Sissyboy is gelukkig weer terug, Pull&Bear is nét open en binnenkort kunnen we winkelen bij Yaya en Opus."

"Daarnaast zijn er sinds december 2023 extra openbare toiletten te vinden in de binnenstad. Naast toiletten in de Klanderij heeft Willemsen ook een openbaar toilet geopend aan De Heurne. Een luxe exemplaar, want naast reguliere toiletten is er ook een invalidentoilet, een familietoilet, een kamer voor het verschonen van baby’s, een drinkwatertappunt en een kolfhuiskamer te vinden.” Dit is mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds van de gemeente.

"Ik probeer het de ondernemers zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken om hier te landen. We hebben een hele mooie en bruisende binnenstad, maar daar moeten we wel wat voor doen. Samen met ondernemers en partners werken we hier dan ook hard aan. Ondernemers kunnen daarnaast met allerlei vragen bij mij terecht. Dat kan per telefoon 06 - 139 178 82 of per mail d.hoek@enschede.nl. Daarnaast ben ik veel in de binnenstad te vinden, en dus makkelijk aan te spreken!"

Op de hoogte blijven

Volg de gemeente Enschede en Duco Hoek op LinkedIn. Heeft u gelijk een vraag aan Duco? Stuur hem dan een mail via d.hoek@enschede.nl We houden u graag via onze LinkedIn-pagina en de nieuwsbrief voor ondernemers op de hoogte van alle ondernemersontwikkelingen in en om Enschede. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Kijk dan op de webpagina 'Nieuwsbrief'