Accountmanager Karin Hampsink stelt zich voor

18 oktober 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Als ondernemer in Enschede kunt u terecht bij het Ondernemersloket. Onze accountmanagers geven advies over vergunningen, personeel, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting en milieuzaken. De komende weken stellen de accountmanagers zich graag aan u voor. Deze week gaan we in gesprek met Karin Hampsink.

Accountmanager voor kantorengebruikers, dienstverleners en topwerklocaties
Karin Hampsink: "Als accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) kantorengebruikers en/of zakelijke dienstverleners op de werklocaties Stationsomgeving, Zuiderval en Connect-U. Zodra een ondernemer mij benadert met vragen of plannen, neem ik graag het voortouw. Ik ken de gemeentelijke organisatie goed en kan daarom snel de benodigde collega’s inschakelen. We zoeken dan graag naar antwoorden of oplossingen waar de ondernemer mee aan de slag kan."

STOK-paardje

"Van het verbinden van Enschedese ondernemers met kennisinstellingen of netwerkorganisaties krijg ik energie. Een STOK-paardje van mij is dan ook: STimulering Onderlinge Kennisuitwisseling. In mijn werk help ik bedrijven hun plannen te realiseren, of in ieder geval, een stap dichterbij de realisatie te brengen."

Op de hoogte blijven

Volg de gemeente Enschede en Karin Hampsink op LinkedIn. Heeft u gelijk een vraag aan Karin? Stuur haar dan een mail via k.hampsink@enschede.nl. We houden u graag via onze LinkedIn-pagina en de nieuwsbrief voor ondernemers op de hoogte van alle ondernemersontwikkelingen in en om Enschede. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Kijk dan op de pagina 'Nieuwsbrief gemeente Enschede'.