Afscheidswoordje wethouder Jurgen van Houdt

08 maart 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht
Wethouder Jurgen van Houdt

In dit bericht blikt hij terug en bedankt hij iedereen voor alle fijne momenten, leuke ontvangsten, het mooie afscheid en persoonlijke gesprekken.

Beste inwoners van stadsdeel West,

De afgelopen jaren heb ik in ons stadsdeel veel mooie ontwikkelingen gezien. Samen hebben we gebouwd aan het mooier, fijner en groener maken van ons stadsdeel. Daar was ik best graag met u mee doorgegaan. Maar … zoals u misschien al weet, sla ik een nieuwe weg in met ons gezin.

Vanaf 9 maart mag ik aan de slag als burgemeester in de mooie gemeente Rijssen-Holten. En hoewel ik het werk en het contact met u in ons stadsdeel erg ga missen, kijk ik ook uit naar dit mooie nieuwe ambt. In West heb ik veel mogen leren de afgelopen jaren. Dat gaat mij vast helpen in mijn nieuwe rol. 
Ik wil u heel erg hartelijk bedanken voor alle fijne momenten, leuke ontvangsten, het mooie afscheid en persoonlijke gesprekken die ik met velen van u mocht hebben! Het was mij een waar genoegen en een grote eer om uw stadsdeelwethouder te mogen zijn. 

Stadsdeel West is een levendig stadsdeel. Een stadsdeel dat nog steeds volop in beweging is en bruist van de goede ideeën. De ontwikkelingen in stadsdeel West blijf ik vanaf mijn nieuwe plek in Rijssen-Holten, zeker volgen. En mocht u nog een leuk idee voor uw straat of buurt hebben, dan kunt u dit uiteraard aan de collega’s bij onze Boei doorgeven. Zij helpen u graag verder. 

Ik wens u heel veel succes en plezier met het nog mooier en groener maken van ons stadsdeel. 
A dieu!

Jurgen van Houdt,
Stadsdeelwethouder West 2018 - 2023