Afsluiting kruising Usselerrondweg - Haaksbergerstraat verplaatst naar 10 december

30 november 2023
Wel op de Home/Uitgelicht Nieuws

Het asfalt op de kruising Usselerrondweg – Haaksbergerstraat is nodig aan onderhoud toe. Aannemer Dura Vermeer is in de buurt aan het werk met de fietspaden langs de Haaksbergerstraat.

Daarom kunnen zij deze werkzaamheden handig combineren. De werkzaamheden stonden gepland voor het weekend van 2 en 3 december. Door het koude en winterse weer deze week kan dit niet doorgaan. Daarom zijn de werkzaamheden verplaatst naar zondag 10 december.
 
Dit betekent dat de kruising Usselerrondweg – Haaksbergerstraat is afgesloten op zondag 10 december vanaf 6.00 uur tot 20.00 uur. Met de auto volgt u de omleidingsroute die wordt aangegeven met borden. Met de fiets kunt u langs de werkzaamheden fietsen. De Intratuin is ook tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de omleidingsroute.
 
Het koude weer zorgt er ook voor dat het asfalt van de nieuwe fietspaden langs de Haaksbergerstraat deze week nog niet aangelegd kan worden. De aannemer probeert de fietspaden op vrijdag 8 december klaar te maken. Zodat de Haaksbergerstraat dan weer open kan. Als het volgende week nog steeds koud is, verandert deze planning. De Haaksbergerstraat gaat dan waarschijnlijk op zondag 10 december vanaf 20.00 uur open.