Anders inkopen!

Kom naar de Relatiemiddag op donderdag 21 maart 2019.
Inkopen doet de gemeente samen met u. Maar hoe?

Relatiemiddag 21 maart 2019

Samen met u gaan we deze middag op zoek naar andere manieren van inkopen. De kennis en innovatiekracht van de markt – ondernemers zoals u – kunnen het verschil maken voor de stad. Welke manier van inkopen werkt voor u én voor ons het beste? Wat kan de gemeente doen, zodat u uw product of dienst optimaal kunt leveren? Wat mogen we vragen van u? Van traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relaties tot echt partnerschap. Wij staan er voor open en nodigen u uit mee te denken!

Jaarlijks koopt de gemeente Enschede in voor zo’n 200 miljoen euro. Van koffieautomaat tot scootmobiel; van fietsbrug tot jeugdzorg.  Daarmee is inkoop een belangrijk instrument in de gemeentelijke ambitie om de stad en haar inwoners steeds verder vooruit te helpen.

Inkopen doe je samen

Traditioneel inkopen met een bestek en een offerte… We hebben het jarenlang gedaan, en het werkt nog steeds. Toch is er veel méér te winnen als opdrachtgever en opdrachtnemer samenwerken, als partners. Tenminste, zo denken wij erover. Al roept het ook allerlei vragen op. Is partnerschap bijvoorbeeld wel mogelijk binnen wet -en regelgeving? Hoe ga je om met de verschillende belangen? Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Samen maken we het programma

Wij zorgen ervoor dat het programma deze middag hoe dan ook de moeite waard is. We geven onze visie op andere manieren van inkopen en presenteren recente voorbeelden, zoals social impact bonds, circulair inkopen en de concurrentiegerichte dialoog. 
Maar de middag wordt nog succesvoller als u ons laat weten waar u het met ons over wilt hebben. Geef uw mening over inkopen of stel uw inkoopvragen. Lever nu al uw input. Wij passen het programma aan op uw ideeën en wensen!

Doorlopend spreekuur

Naast workshops is er deze middag een “doorlopend inkoopspreekuur”. Hier kunt u met al uw vragen (algemeen of specifiek over Enschede) over inkoop en aanbesteden terecht. Onze inkoopadviseurs, contractmanager en jurist staan voor u klaar. 

Neem deel en deel je input!

Vul het aanmeldformulier in om u aan te melden. Wij sturen u dan een herinnering zodra het programma definitief is. Op dit formulier kunt u ook aangeven wat u graag wilt horen of bespreken op de relatiemiddag.

Programma donderdag 21 maart 2019
12:00 uur: inloop met een broodje 
12:30 uur: aftrap door wethouder Eelco Eerenberg
13:30 uur: start Workshops en Worldcafé
16:00 uur: afsluiting met een hapje en drankje
Het definitieve programma volgt in de loop van februari

Locatie
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek-Zandvoort 10, 7521 BE Enschede