Beien blijft bezig

30 november 2022
Nieuwsoverzicht
bord met eten, kop soep en lepel en vork op een servet

Buurthuis Beien wordt stevig aangepakt.

Ze zijn er lekker bezig. Vorig jaar werd al een prachtige professionele keuken in gebruik genomen. Hier maakt chef-kok Ray dankbaar gebruik van door het aanbieden van lekkere lunches en restaurantavonden. Ook partner Power Noord weet er goed gebruik van te maken met kookclubs en activiteiten. 

Nieuwe inrichting pand

Daarnaast kreeg het pand een nieuwe vloer en werd het café prachtig ingericht. Deze nieuwe inrichting valt bij iedereen erg in de smaak. Het oogt fris, modern en gezellig. Het café wordt al veel gebruikt. Gewoon voor een bakkie koffie en een praatje, voor een gezonde lunch, activiteiten van partners zoals een taaltafel en een spelletjesmiddag. Loop ook eens binnen en schuif aan.

Café tijdelijk gesloten door werkzaamheden aan het plafond

Na de vloer en de herinrichting van het café is het plafond aan de beurt. Er komt een mooi strak en veilig plafond in waardoor het café helemaal “af” is. Deze werkzaamheden geven wel wat rommel. Om die reden zijn er voorlopig even geen activiteiten en is Beien van 29 november tot en met 4 of 5 december gesloten.

Wilt u weten wanneer u weer aan kunt schuiven? Hou dan facebook (buurthuis Beien) en Instagram (Buurthuis beien) in de gaten.