Nieuws politiek en bestuur

Hier vindt u politiek en bestuurlijk nieuws van de gemeente Enschede, inclusief de besluitenlijsten van het college van B&W. Alle vergaderstukken en de beantwoording van de vragen zijn te vinden op de website www.raad053.nl.

  • U kunt zich ook inschrijven voor de digitale Nieuwsbrief van de gemeente Enschede. De Nieuwsbrief van de gemeente Enschede verschijnt elke week op donderdag. U kunt zelf kiezen over welke onderwerpen u nieuws wilt ontvangen.
  • Oudere B&W besluitenlijsten  vindt u in het webarchief.

Resultaten B&W vergadering

Deze week heeft het College van burgemeester en wethouders onder andere gesproken over het bestemmingsplan Lage Bothofstraat "fase 3", de projectaanvraag regionale cliëntondersteuning en het bestemmingsplan Sumatrastraat-Getfertweg.

Resultaten B&W vergadering

Deze week heeft het College van burgemeester en wethouders onder andere gesproken over de aanpassing samenwerkingsovereenkomst WOM De Laares, het gewijzigde vaststellingsplan Boddenkamp 2018 en de exploitatieovereenkomst van het Assinkterrein.

Resultaten B&W vergadering

Deze week heeft het College van burgemeester en wethouders onder andere gesproken over de communicatie via Huis aan Huis en de exploitatieovereenkomst Roombekerveld.

Agenda Stedelijke Commissie

U bent van harte welkom bij de vergadering van de Stedelijke commissie op maandag 4 maart 2019

Resultaten B&W vergadering

Deze week heeft het College van burgemeester en wethouders onder andere gesproken over: Bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan "Janninkkwartier" en Woonoverlast en Convenant Zorg en Veiligheid.

Resultaten B&W vergadering

Deze week heeft het College van burgemeester en wethouders onder andere gesproken over: "schone lucht", de bevolkingsgroei Enschede en het bestemmingsplan "Parkeren Enschede". 

Resultaten B&W vergadering

Deze week heeft het College van burgemeester en wethouders onder andere gesproken over wifitellingen, het Vastgoedbedrijf Enschede en de regionale bodemkwaliteitskaart Twente.

Resultaten B&W vergadering

Deze week heeft het College van burgemeester en wethouders onder andere gesproken over lichtvervuiling in Enschede en gezichtsbedekkende kleding.