Kwaliteitsmedewerker - informatiespecialist

Je ontvangt een tijdelijk dienstverband tot einde dit jaar bij Start People. Het betreft een fulltime functie (36 uur). Je ontvangt een salaris in schaal 8 van de cao branche gemeenten. Dit ligt tussen de €2459 - €3556. Je wordt ingeschaald op basis van jouw ervaring en kennis. De gemeente kent geen reiskostenregeling. Enschede is gemakkelijk te bereiken vanuit Almelo en Hengelo.

Naast deze voorwaarden vinden wij het belangrijk dat jij je persoonlijk kan ontwikkelen. Je ontvangt een GoodHabitz account bordevol e-learnings., van persoonlijke effectiviteit tot Excel.
Voor meer informatie neem contact op met onze vestiging op telefoonnummer 053-4814610 of via twentseoverheid@startpeople.nl

Wie zijn wij? 

De gemeente Enschede heeft ongeveer 1600 medewerkers die verdeeld, in 3 domeinen, dagelijks hun werk doen. Je kunt je dus voorstellen dat er ontzettend veel informatie in de omgaat binnen onze organisatie. Als jong team gaan wij de uitdaging aan om deze informatie te ordenen en altijd en overal beschikbaar te hebben. We willen graag onze collega’s meenemen in de uitdagende ontwikkelingen die er voor ons liggen.

Wie zoeken we? 

Informaticus

Wat vragen wij van je? 

Je hebt een groot analytisch vermogen waardoor je problemen kan signaleren. Je kan zelfstandig werken en bent flexibel. Je hebt te maken met vertrouwelijke documenten en gaat hiermee zorgvuldig om.

Verder heb je:

  • HBO- werk en denkniveau. Een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 en ruime aanvullende kennis op het vakgebied in te vullen door:
  • kennis van wet- en regelgeving, de richtlijnen en procedures van de gemeentelijke organisatie, haar taken en zaaktypen;
  • ervaring met procesgericht werken en archiveren;
  • inzicht in geautomatiseerde informatiesystemen;
  • kennis van de eisen die worden gesteld aan zowel een analoog als digitaal archief;
  • bekend met het gebruik van kwaliteitsnormen en informatiesystemen;
  • een ruime ervaring in het toepassen van selectie en vernietiging en overbrenging;
  • Instructies en presentaties verzorgen doe je met flair en passie.
Datum gepubliceerd: 
18 juni 2020
Organisatie: 
Gemeente Enschede
Vacature type: 
Fulltime
Uren maximaal: 
36