Stage Management Assistent

Meer informatie?

Heeft de bovenstaande tekst je overtuigt om stage te willen lopen bij de Gemeente Enschede, of heb je nog vragen omtrent de stage? Stuur dan je vragen naar s.persijn@enschede.nl

Zoek je een leuke, afwisselende en leerzame Management Assistent stage met veel verantwoordelijkheid? Lees snel verder!

Wie zijn wij? 

Stage lopen bij gemeente Enschede, betekent werken aan ambities. Visie en vooruitgang maken van de gemeente een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. Deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van onze ambities!

De P&O afdeling ondersteunt de directie en managers bij hun verantwoordelijkheid om het beste uit mensen te halen en het doel scherp te houden. Als Management Assistent stagiair kun je veel bij ons leren!  Alles is mogelijk in goed overleg. Je kunt jouw stage zo breed maken als jij dat wil. Je kunt er ook voor kiezen om het juist meer af te bakenen in een aantal onderwerpen die jou aanspreken en waarover jij meer wilt leren.

Wie zoeken we? 

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om in teamverband te werken, prioriteiten kunt stellen, sociaal bent en zorgvuldig werkt. Digitale ontwikkelingen zijn voor jou een uitdaging. Goed kunnen werken met het office pakket, met name outlook en teams is een must. Initiatief nemen en improvisatietalent zien we ook graag.

Wat vragen wij van je? 
  • Voor deze stage is minimaal MBO-3 niveau nodig en verder;
  • We vinden het vooral belangrijk dat je inzet en enthousiasme toont!
  • Interesse in een overheidsinstantie is natuurlijk een dikke pre
Wat bieden we? 

Wat we je bieden is een mooie leeromgeving binnen een organisatie met heel veel diverse taken. Binnen de afdeling Personeel & Organisatie heb je te maken met personeelsbeleid en advies, salarisadministratie, mobiliteit, recruitment, opleidingen en projecten. Je krijgt de kans te leren hoe een gemeente werkt en wat het betekent om te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je hebt als Management Assistent contact met heel veel verschillende collega's. Het ondersteunen bij de organisatie van interne bijeenkomsten, zowel informeel als formeel is een belangrijk onderdeel van de stage.

Daarnaast bieden we via de ‘Enschedese School’ trainingen, lezingen en andere activiteiten, gericht op de 'management assistent van de toekomst'. Dit kunnen praktische workshops zijn maar ook inspirerende sessies die jou helpen je persoonlijk te ontwikkelen, bijvoorbeeld positieve communicatie.

  • Goede begeleiding van een ervaren collega
  • Een team dat graag met je mee denkt en je waar nodig ondersteunt
  • Een stagevergoeding van € 175,- per maand
  • We bieden een stageovereenkomst aan voor de duur van 5 maanden voor 28 uur per week. Over de uren kunnen we in overleg zodat het aansluit bij jouw behoefte en eisen vanuit de opleiding.
  • Een waardevolle werkervaring voor op je cv, waar je in je loopbaan nog vaak aan zult terugdenken!
  • Dit is natuurlijk niet alles, maar dit mag je zelf komen ontdekken!
Datum gepubliceerd: 
13 juni 2022
Sluitingsdatum: 
08 juli 2022
Organisatie: 
Gemeente Enschede
Vacature type: 
Uren: 
28
Minimum salaris: 
Maximum salaris: