Bijeenkomst Samen 1 Glanerbrug

21 september 2022
Nieuwsoverzicht
Man kijkt uit het raam

In Glanerbrug willen we samen eenzaamheid aanpakken, omdat we vinden dat niemand in Glanerbrug eenzaam zou moeten zijn

Op 5 oktober van 15.00 tot 18. 00 organiseert Liberein samen met de partners van Samen1Enschede een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is in de oude kapel van Klooster Dolphia (locatie van Mr. Pancake, Gronausestraat 710B). De bijeenkomst is voor bewoners, vrijwilligers, professionals, kleine initiatiefnemers en geïnteresseerden. Samen gaan we werken aan bewustwording op gebied van eenzaamheid en proberen we nieuwe plannen te maken om mensen die eenzaam zijn te helpen weer contact te maken.

Tijdens de bijeenkomst is er plek voor het uitwisselen van ideeën tijdens een debat. Onder genot van een soepje en broodje kunnen mensen informeel kennis met elkaar maken. Ook is het mogelijk om gratis deel te nemen aan een workshop bewustwording/signaleren eenzaamheid onder leiding van Emmy Davids.

Wilt u ook bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Of heeft u een goed idee, of misschien een plan om eenzaamheid tegen te gaan? Meldt u dan aan via info.glanerbrug@gmail.com  Ook inwoners en professionals van buiten Glanerbrug zijn natuurlijk van harte welkom.