Buitenbad Aquadrome sinds zondag 18 juni open

16 juni 2017

In verband met de gunstige weersvoorspellingen wordt de start van het buitenbadseizoen vervroegd. Afgelopen zondag opende het buitenbad om 09:00 uur.

Goed nieuws voor iedereen die van buiten zwemmen houdt. De weersvoorspellingen zijn de komende week goed en laten aanhoudend mooi zomerweer zien met temperaturen boven de 20 graden. In verband hiermee wordt de start van het buitenseizoen vervroegd. Sinds zondag 18 juni is het buitenbad geopend.

Wethouder Sport Jurgen van Houdt heeft overleg gevoerd met Sportaal en de uitkomst van die gesprekken is dat het zwembad eerder de deuren opent.  ,,Dit is naar onze mening het juiste besluit om te kunnen voorzien in de zwembehoefte van onze inwoners", aldus wethouder Van Houdt.

Om het zonnige zomerseizoen in te luiden geldt voor aanstaande zondag het speciale zomerzon entreetarief van 3 euro. Het buitenbad is zondag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Daarnaast worden er de komende zomer allerlei activiteiten in het buitenbad georganiseerd, startend met de zwemvierdaagse op 27 juni. Mooi weer, liggen op de ligweide en lekker buiten zwemmen, de zomer staat voor de deur! Onze badmeesters hebben er zin in! Kijk voor de actuele openingstijden van het buitenbad op www.sportaal.nl/openingstijden.