Buurtcamping bij K.V. Rigtersbleek

07 september 2022
Nieuwsoverzicht
mensen aan tafel aan tafel voor de brunc

Een mooie afsluiter van de zomervakantie dit jaar in Enschede. Van 26 tot en met 28 augustus was er dit jaar voor de tweede keer een buurtcamping in Enschede.

De camping werd georganiseerd door een groep betrokken buurtbewoners. Zij kregen daarbij hulp van 2 wijkwerkers van Stichting Alifa. Bijna 50 kampeerders vierden er tijdens een zonnig weekend vakantie.

Een vol weekendprogramma

Het begon op vrijdagavond met een barbecue, een kinderdisco en pubquiz voor de volwassenen. Ook ouders dansten met de kinderdisco mee en kinderen deden mee aan de pubquiz. Op zaterdagmiddag waren alle ouders ineens de kinderen kwijt door het springkussenfestival bij de voetbalvereniging naast de deur. Het werd een hele speurtocht om alle kinderen te verzamelen voor de gezonde avondmaaltijd die werd verzorgd door de snackkraam. Met een bonte avond en karaoke als avondprogramma konden alle kampeerders moe en voldaan de laatste nacht in. Zondag werd het weekend niet met een laatste avondmaal afgesloten maar met een brunch die werd verzorgd door V.V. Rigtersbleek.

Over de buurtcamping

De buurtcamping is een initiatief om buurten te versterken door inwoners, ondernemers en organisaties samen de buurtcamping te laten organiseren. Samenwerken aan een fijnere buurt waar mensen elkaar beter kennen en groeten.