Nieuws uit het Centrum

Erkenning wijkraden Stadsdeel Centrum

Elke 4 jaar kunnen wijkraden erkenning aanvragen bij het college van burgemeester en wethouders. Als vast aanspreekpunt worden zij vooraf betrokken bij plannen die spelen in buurt of wijk en kunnen zij het college adviseren voordat het daarover beslist. Erkende wijkraden hebben jaarlijks recht op subsidie.

Verbeterde bewegwijzering in de binnenstad

Stadsdeelwethouder Centrum, Eelco Eerenberg, is er trots op om u de verbeterde bewegwijzering in de binnenstad te laten zien. Aanstaande donderdag 15 maart kunt u het prototype van het nieuwe informatiepaneel bekijken. Het informatiepaneel is ontworpen in nauw overleg met Enschede Promotie.

Bezoek wethouder aan bso Kinderdomein

Wethouder Eerenberg bracht eind februari een bezoek aan bso Kinderdomein in de Performance Factory. Hij speelde onder andere een spelletje Uno en praatte met de oudere kinderen over de gemeentebegroting en de politiek.

Derde Doen!Beurs in het Centrum

Op maandag 12 maart staat er weer een Doen!Beurs op stapel, dit keer in het stadhuis aan de Langestraat 24. Vanaf 9.30 tot 15.00 uur hebben zo’n 25 standhouders, werkgevers, instellingen en vrijwilligersorganisaties uit de wijken in het centrum, leuke, interessante en uitdagende vacatures voor vrijwilligerswerk.