Nieuws uit het Centrum

Idee stadsgarderobe in de prijzen

De Enschedese ondernemer Clemens Klappe heeft met de ‘Stadsgarderobe’ de eerste prijs gewonnen bij een provinciale wedstrijd in ideeën om binnensteden aantrekkelijker te maken

Ingebruikname interactieve projectie Noorderhagen

De projectgroep Noorderhagen, Concordia, Gemeente Enschede, 100% FAT en digitaal productiebureau Wirelab hebben gezamenlijk een innovatieve interactieve projectie ontwikkeld die past in het Muziekkwar

Opening Intersport

Wethouder Eelco Eerenberg, die onder meer stadsdeel Centrum in zijn portefeuille heeft, opent vrijdag 10 februari om 9.00 uur samen met schaatslegende Jan Bols de nieuwe vestiging van Intersport.

Kent u de Wijkteams in Enschede-Centrum al?

Wijkteams Enschede is er voor alle inwoners, van alle leeftijden en voor allerlei hulp- en ondersteuningsvragen. Voor bijvoorbeeld ondersteuning bij de opvoeding en zorg voor een kind.

Kunstenaars in het zonnetje

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft wethouder Eelco Eerenberg de initiatiefnemers van het tijdelijke stadspark in het Janninkkwartier in het zonnetje gezet.

Zeer geslaagde Sport Kerst2daagse

Afgelopen kerstvakantie namen meer dan 1000 enthousiaste kinderen deel aan de Sport Kerst2daagse. Zowel kinderen als ouders hebben vier fantastische dagen beleefd.

Intersport komt terug naar Enschede

Aan de Korte Hengelosestraat nr.1 (voormalig pand Werkplein Twente) opent Intersport medio februari een splinternieuwe sportzaak met 1100 vierkante meter winkelplezier.