Nieuws uit het Centrum

Buurtbemiddeling nu ook in Centrum

Gedurende drie jaar is Buurtbemiddeling actief geweest in stadsdeel Oost. Dit zal ook blijven, maar wij vinden dat alle bewoners gebruiken moeten kunnen maken van Buurtbemiddeling. Voor Centrum Enschede gaat dit lukken.

Loco-burgemeester ontbijt op school

Loco-burgemeester Eelco Eerenberg heeft vrijdag 10 november 2017 ontbeten met leerlingen van groep 5/6 van freinetschool de Bothoven.

Feest in de binnenstad

De komende tijd staat er heel veel op het programma in de binnenstad. Sinterklaas, Kerst, schaatsen, shoppen en meer!

Kom bij de klankbordgroep Evenementen!

Sinds een aantal jaren werken we in het centrum van Enschede met de klankbordgroep Evenementen. Met elkaar evalueren we één keer per jaar de evenementen die in het centrum van Enschede hebben plaatsgevonden.

Inspiratie en verbinding tijdens ondernemersbijeenkomst Enschede Centrum bij Poppodium Atak

Na eerdere succesvolle bijeenkomsten in andere stadsdelen organiseerde gemeente Enschede in samenwerking met Werkplein Twente en Atak op woensdag 18 oktober een bijeenkomst voor alle ondernemers in Enschede Centrum. Een geslaagde avond met inspirerende kennissessies en een gezellige netwerkborrel waarin de ondernemers volop de ruimte hadden om kennis te maken met collega-ondernemers uit het centrum.

Sportieve Herfst-1-daagse

Op maandag 23 oktober kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar mee doen aan de Herfst-1-daagse in de Performance Factory.

Activiteiten in de gymzaal Mina Krusemanstraat

Op 18 oktober is er weer een spel-, muziek- en knutselmiddag in de gymzaal aan de Mina Krusemanstraat. Ontdek van 15.00 tot 17.00 uur nieuwe onvergetelijke spelletjes van Joy for Life.