Creatieve oplossing in coronatijd voor sporters

buiten sporten bij de performance factory
24 juni 2020

Sportverenigingen, Training Center Twente, Base, Budo Aykac en Cube Bouldergym die in hal Oost van de Performance Factory zijn gevestigd, hebben een oplossing gezocht om hun leden toch te kunnen laten sporten.

Denken in mogelijkheden

In overleg met Domijn wordt nu de buitenruimte rondom de Performance Factory volop gebruikt door de actieve sporters. Op 16 maart moesten zij noodgedwongen de deuren sluiten in verband met corona. Onwerkelijk maar helaas de realiteit. Zij hebben zich niet uit het veld laten slaan; niet in problemen denken maar in mogelijkheden! Zo onderhoudt sportschool TCT met een eigen-app contact met hun leden en verzorgen zij dagelijks op afstand workouts. Gelukkig gaat het de goede kant weer op en zijn de leden al weken buiten aan het trainen met onder andere CrossFit, Kickboksen en fitness. Ook Budo Aykac verzorgt trainingen buiten op het voetbalveldje. Zeven dagen in de week zijn de sporters in de weer op het buitenterrein van de Performance Factory. Ook DSV Gascogne en GLO entertainment maken gebruik van de buitenruimte.

Super enthousiast

Iedereen is super enthousiast! Er heerst een ongelofelijke positieve en sportieve vibe op het buitenterrein van de Performance Factory. Vanaf 1 juli gaan ze ook weer binnen volledig verantwoord aan de slag volgens alle RIVM richtlijnen.

Meer informatie

Nieuwsgierig? Kom snel langs bij de Performance Factory; het is een talentenfabriek met een hippe foodhal (Twentse Foodhal), kunst, cultuur, ambacht én je kunt er uiteraard naar hartenlust sporten.

Voor meer informatie kijk op performancefactory.nl/