Culturele Stadsherberg in het Stadhuis

14 december 2016

Vorig jaar was de primeur en het werd meteen een groot succes: de culturele Stadsherberg in de Burgerzaal van het Stadhuis van Enschede. Dit jaar wordt de herberg georganiseerd van 27 t/m 30 december. In de sfeervolle herberg is iedereen in de laatste dagen van het jaar welkom.

Het publiek kan meedoen met creatieve workshops, er worden rondleidingen gegeven door het Stadhuis en er zijn theatrale en muzikale optredens. Daarin komen regelmatig Top2000-nummers voorbij.

Op woensdag 28 december wordt er aandacht besteed aan de band tussen Enschede en haar zustersteden Dalian (China) en Palo Alto (USA), waarbij de nadruk ligt op de Chinese cultuur en het technologische karakter van Palo Alto en Silicon Valley. Denk hierbij aan een show met traditionele Chinese kleding tot tekenen in de ruimte met een virtual-reality-bril.

Donderdagavond is er een Grote Song-a-Long in samenwerking met het Twents Songschrijvers Gilde met veel bekende Top 2000-nummers. Iedereen is uitgenodigd om mee te zingen!

Iedere dag wordt er afgetrapt met midwinterhoornblazers voor het Stadhuis en elke dag om 16.00 uur is er een soepverhaal, waarbij de bezoekers van de herberg een gratis kopje soep krijgen. De herberg is elke dag open van 13.30 tot sluitingstijd van de winkels.

Zie: www.winterwonderland.nu/stadsherberg.