De droom van winkelFier

Ze droomden er al jaren van, een eigen kledingwinkel voor vrouwen in het midden- en hoogsegment. Een zaak waar je in en uit kan lopen, maar waar vooral ook tijd is om kleren te passen, stoffen te voelen, inspiratie op te doen en waar de koffie altijd klaar staat. De ouderwetse manier dus.

Deze week komt het ervan: winkelFier opent op donderdag 11 februari de deuren. Aan het Van Loenshof 14 in Enschede, op de hoek van de Walstraat.

Waarom Fier? Omdat ze met vier vrouwen zijn, drie uit Enschede, een uit Groenlo. De tweeling Martiene en Hilde Bruggink, schoonzus Inge Bruggink en vriendin Fardau Wagenaar. Fier ook, omdat ze willen dat elke vrouw trots is op zichzelf. Dat ze mag zijn wie ze wil zijn.

Luxe én eenvoud

WinkelFier heeft kleding voor elke type vrouw: stoer, vrouwelijk, zwierig, casual en classy. De kledingmerken zijn veelzijdig: van de luxe van Dante 6 tot de Scandinavische eenvoud van Modström, van de veelzijdigheid van Summum tot de sportieve look van Zoë Karssen. En nog veel meer.  

Het ‘fiertal’ heeft geen professionele achtergrond in de mode, maar voornamelijk in het voetbal. Als producer, sportverslaggever en persvoorlichter. Maar ze volgen hun passie, hun droom en gaan met deze stap vol enthousiasme een nieuw avontuur tegemoet.