De voorronde van Heel Euregio Bakt op 4 september in winkelcentrum Enschede Zuid

Tolle Woche Heel Euregio Bakt
03 augustus 2021

Op 4 september 2021 nemen Euregionale hobbybakkers het tegen elkaar op. Wie heeft het de lekkerste kuchen of taart gebakken? Een professionele jury van Duitse en Nederlandse professionele bakkers zal hierover een oordeel vellen. 

Tijdens de voorronde worden er kandidaten geselecteerd voor de finale die wordt gehouden op het Stedelijk Vak College Enschede op zaterdag 2 oktober . De geselecteerde kandidaten gaan tijdens de finale aan de slag met een heuse meesterproef. De winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem, maar mag zich ook een jaar lang Euregio Meester Bakker noemen en wordt beloond met mooie (bak)prijzen van Bouwhuis Baktotaal. Ook u kunt meedoen! U kunt zich tot 20 augustus inschrijven op dietollewoche.eu.

De Grote Euregio Bakt is een evenement in het kader van "die Tolle Woche", die plaatsvindt van 25 september tot en met 3 oktober. Tijdens deze grensoverschrijdende week zal er nog veel meer entertainment zijn, zoals een songwriter camp (in streektaal), een NL/DE skateboard wedstrijd en op 3 oktober de start van de Sparkassen Münsterland Giro. Meer informatie en alle evenementen zijn te vinden op dietollewoche.eu.