De WAK laat Enschede bruisen

Patty Peppe
29 mei 2019

Tijdens de WAK (Week van de Amateurkunst) zijn er vele leuke activiteiten te vinden in Enschede.

Veel van die activiteiten vinden plaats in de binnenstad, maar ook in de wijken daaromheen. We geven hier een paar voorbeelden.

Wil je zelf aan de slag? Kom dan bijvoorbeeld naar de workshop Creatief Schrijven van de Provincie Overijssel, of naar een workshop sieraden maken van Galerie Nouverture. En op 5 juni ben je welkom bij het FabLab om te zien wat je daar allemaal kan doen.

Op 4 juni is er een bijzonder concert van 3 koren. Onder de noemer ‘Tricolore’ treden Shantykoor Wrakhout, Popkoor Liberation en Vrouwenkoor Typisch op in het Muziekcentrum. De toegang is gratis! Genieten van nog meer gratis optredens in de binnenstad kan op woensdagavond 5 juni. Het is dan weer tijd voor de WAK Nacht. Op en rondom de Oude Markt zullen 26 verschillende groepen zich op 11 locaties presenteren. Dat belooft een hele gezellige avond te worden! En vergeet niet onze speciale WAK podia bij Kunst in het Volkspark op 9 juni.

In de binnenstad zijn vele exposities te bewonderen. Kom bijvoorbeeld kijken in het MST, bij de Bibliotheek of bij Stonewall. Kijk voor het volledige overzicht van exposities op de website wakenschede.nl

Dit en nog veel meer in Stadsdeel Centrum!

logo wak