Doen Beurs! in de Bothoven

Bewoners die willen deelnemen aan leuke activiteiten in de buurt of zich willen inzetten als vrijwilliger kunnen op 30 maart terecht bij de Doen Beurs! in de Bothoven.

De Doen Beurs! is een participatiemarkt waar bewoners informatie kunnen krijgen over vrijwilligerswerk en het aanbod aan activiteiten in de eigen buurt. De Doen Beurs! brengt vraag en aanbod samen.

Bij de Doen Beurs! zijn verschillende organisaties uit Enschede aanwezig, variërend van zorg- en welzijnsinstellingen tot sportinstellingen. Zij bieden informatie over de activiteiten die wekelijks voor bewoners worden georganiseerd en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk. De aanwezige instellingen hebben een marktkraampje in de Performance Factory. Bewoners die willen deelnemen aan een activiteit in hun buurt of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen zich ter plekke inschrijven.

De Doen Beurs! vindt plaats op woensdag 30 maart tussen 10:00 en 16:00 uur in de Performance Factory (hal Oost). Iedereen is van harte welkom. Het bezoekadres is: Hoge Bothofstraat 45, 7511 ZA Enschede. De Doen Beurs! wordt georganiseerd door de gemeente Enschede en B&A Groep.