Even voorstellen ...

Op de foto is Maaike van Dartel te zien
11 november 2020

Maaike van Dartel stelt zich graag aan u voor

Mijn naam is Maaike van Dartel en ik ben sinds twee weken werkzaam bij Sportaal als sportregisseur met het accent op gezonde leefstijl.

Samen met mijn collega’s zoek ik de samenwerking op met zoveel mogelijk partners in het sportdomein. Ik bied ondersteuning aan sportverenigingen in het stadsdeel centrum en daarnaast hoop ik bij zoveel mogelijk inwoners van Enschede een gezonde leefstijl te bevorderen.

De ondersteuning aan sportverenigingen is heel divers. Uiteenlopend van kennisdeling tot het borgen van succesvolle activiteiten en samenwerkingen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt van Sportaal binnen het stadsdeel centrum en kunt u bij mij terecht voor overige sport gerelateerde vragen of ideeën.

Heeft u vragen over gezonde leefstijlbevordering? Zijn er zaken binnen uw vereniging in het stadsdeel centrum die aandacht behoeven en waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? Of heeft u een goed idee binnen het  sportdomein? Neem dan gerust contact met mij op. Een keertje kennismaken met een kopje koffie kan natuurlijk ook. U kunt mij telefonisch bereiken op 06-43038932 of via de mail op m.vandartel@sportaal.nl.