Intersport komt terug naar Enschede

20 januari 2017

Aan de Korte Hengelosestraat nr.1 (voormalig pand Werkplein Twente) opent Intersport medio februari een splinternieuwe sportzaak met 1100 vierkante meter winkelplezier.

Hiermee is Intersport terug in Enschede. Wethouder Eelco Eerenberg: “Met Intersport is Enschede weer een aansprekende winkel rijker die zeker bezoekers naar de stad zal trekken”.

Met de komst van Intersport wordt weer een stap gezet in het verder vormgeven van een bruisende stad met een interessant winkelaanbod. Bovendien is Intersport een label dat iets te bieden heeft voor alle lagen van de bevolking. Voor elke portemonnee zijn er benodigdheden voor tal van sporten te vinden.

Samenwerken met sportverenigingen

Bovendien werkt Intersport graag samen met sportverenigingen in de omgeving. “We kunnen elkaar helpen. Een win-winsituatie dus”, zegt Intersport-eigenaar Frans Everink. Samen met Alexander Bols (zoon van oud-schaatser en voormalig Intersport-eigenaar Jan Bols uit Hoogeveen) zet hij in Noordoost-Nederland nieuwe filialen van de vertrouwde sportzaak op. Naast Enschede en Hoogeveen, hebben ze ook Intersport filialen in Drachten, Emmen, Doetinchem en Borculo.

Podotherapeut in de winkel

Everink: “Wij bieden onze klanten ook graag extra service. Zo doen we onder meer loopanalyses en voetdrukmetingen. Middenin de winkel komt bovendien een podotherapiepraktijk van Voetencentrum Wender. Dit specialisme in huis hebben, vinden we erg belangrijk. Klanten met sportblessures kunnen, als ze dat willen, in de winkel meteen een afspraak maken.”

Naar verwachting opent Intersport half februari haar deuren.

foto van pand werkplein twente