Kidsclub De Bothoven

01 juni 2016

Sinds mei 2015 is er een kidsclub aanwezig in het centrum van Enschede, voor de wijk De Bothoven en naburige wijken. Sinds half januari niet meer in Hal Zuid, maar in een prachtige ruimte in Hal Oost van de Performance Factory.

De Kidsclub verwelkomt iedere woensdagmiddag kinderen van 4 tot 12 jaar om vanaf 14.30 uur gezamenlijk creatief bezig te zijn. Omdat de toegangsprijzen laag zijn, is de kidsclub voor iedereen toegankelijk. Voor slechts € 0,50 per kind kunnen de kinderen deelnemen aan activiteiten zoals het maken van juwelen/schatkistjes, draadschilderijen, maskers, vogelhuisjes en nog vele andere dingen. Uiteraard mogen de gemaakte spullen om 16.00 uur mee worden genomen naar huis.

Wanneer u als ouder in de tijd dat uw kind aan het knutselen is liever niet naar huis gaat, kunt u ontspannen genieten van een drankje bij het tegenovergelegen buurtontmoetingsplek Ingang Zuid. Voor de kinderen verzorgt de Kidsclub een drankje en wat lekkers.

Het actuele activiteitenprogramma is terug te vinden op de Facebookpagina KC Bothoven. Alleen tijdens schoolvakanties en op feestdagen is de Kidsclub gesloten. Mocht u geïnteresseerd zijn om mee te helpen als vrijwilliger, of als u nog vragen heeft over de kidsclub, mailt u dan naar kidsclub.debothoven@gmail.com.