Kom bij de klankbordgroep Evenementen!

01 november 2017

Sinds een aantal jaren werken we in het centrum van Enschede met de klankbordgroep Evenementen. Met elkaar evalueren we één keer per jaar de evenementen die in het centrum van Enschede hebben plaatsgevonden.

Deelnemers in deze klankbordgroep Evenementen zijn inwoners van de diverse wijken in het centrum, Enschede Promotie, Vereniging Horeca Stad Enschede en medewerkers van de gemeente Enschede van o.a. de afdelingen Handhaving en Vergunningen.

Allerlei vragen met betrekking tot evenementen komen dan aan de orde. Welke evenementen vond u het leukst om te bezoeken? Zijn er evenementen geweest waarvan u overlast heeft ervaren? Wist u vooraf wat u mocht verwachten? Wat betekende het evenement voor de bereikbaarheid van de stad en van uw woning? Ook worden suggesties besproken voor evenementen voor het komende jaar.

We vinden het van belang om met inwoners dit gesprek te voeren omdat jullie ons als inwoner én bezoeker van evenementen relevante informatie kunnen geven over hoe de evenementen worden ervaren.

De eerstvolgende bijeenkomst van de klankbordgroep Evenementen is op maandag 20 november van 17:30 tot 19:00 uur. Woont u in het centrum van Enschede en heeft u interesse om de klankbordgroep Evenementen nu of in de toekomst te versterken? Stuur dan s.v.p. een mail naar stadsdeelcentrum@enschede.nl.