Koningstraat donderdag 7 november afgesloten

kaartje van het gebied rond de Koningstraat
04 november 2019

Verkeer Haaksbergerstraat wordt omgeleid

Vanwege werkzaamheden voor het project De Kop is de Koningstraat op donderdag 7 november afgesloten voor alle verkeer. De werkzaamheden starten om 06.30 uur en zijn voor de avondspits rond 15.30 uur afgerond. De H.J. van Heekgarage-West inrijden is tussen deze tijden niet mogelijk.

Verkeersregelaars bij MST

In de Koningstraat moet een aantal kabels en leidingen dwars door de weg gelegd worden. Het verkeer wordt omgeleid. Verkeersregelaars worden ingezet om zowel het verkeer te laten doorstromen, bezoekers te verwijzen naar het ziekenhuis MST en te zorgen dat de bussen op hun tijden kunnen rijden. 

Twents buslijnen

De 4 buslijnen (1, 2, 8 en 62) van Keolis Nederland en lijn 73 en 74 van Arriva rijden op 7 november niet via de Haaksbergerstraat, maar via de Kuipersdijk-Zuiderval. Vanaf daar pakken zij de normale route weer op.

Bezoekers MST

Bezoekers voor MST kunnen rijden via de Kuipersdijk. Inrit Zuid en Oost van de H.J. van Heekgarage zijn beide normaal te bereiken. Uitrijden kan wel vanuit inrit West en de weg vervolgen via de Beltstraat en de Kuipersdijk. De parkeerplaats voor Radiotherapie blijft via de Haaksbergerstraat bereikbaar.

Meer informatie over het project op enschede.nl/dekop.