Mix & Match: The Sky is the Limit!

27 juni 2017

Donderdag avond 22 juni heeft er weer een succesvolle editie van het tweejaarlijks evenement Mix & Match plaatsgevonden. Dit keer in de Sociëteit van het Wilminktheater.

Mix & Match is een avond georganiseerd vanuit de gemeente Enschede. Een netwerk avond met een laagdrempelig karakter, speciaal voor ondernemers, bewoners, starters, kunstenaars, creatievelingen (voor eigenlijk iedereen), met leuke ideeën of vragen voor de binnenstad van Enschede. Ook donderdag avond was er weer een verscheidenheid aan aanwezigen, wat de avond zo bijzonder maakt.

Onder leiding van Accountmanager Duco Hoek en door het inspirerende verhaal van Social Media Expert Alwin Zandvoort was de Mix & Match avond weer een succes. De sfeer tijdens de avond was open en vol van energie, en uiteindelijk is er veel ‘gemixt en gematched’!

Dé boodschap van de avond is misschien een veel gehoorde kreet, maar hierdoor niet minder waar: The Sky is the Limit!

In het najaar zal er weer een nieuwe editie van de Mix & Match avond plaatsvinden. Belangstellenden kunnen een email sturen naar d.hoek@enschede.nl, dan wordt er t.z.t ook een uitnodiging naar u gestuurd!