Samen aan de slag voor een aantrekkelijke binnenstad!

04 december 2017

U kent ze wel, de prachtige doeken die de gevels behangen aan de Zuiderhagen.

Dankzij intensieve samenwerking in de straat kon de gevel opgefleurd worden (bekijk voor meer informatie enschede.nl/actieprogramma-binnenstad). De Walstraat stroomt vol met energie dankzij allerlei spontane ideeën. Ook in deze straat zoeken de ondernemers en pandeigenaren elkaar op om de straat nieuw leven in te blazen.

De Zuiderhagen en Walstraat kenmerken zich door een diversiteit aan retail, horeca en dienstverlening. Een onderscheidend stukje Enschede met exclusieve winkel- en horecaconcepten, die zich bij uitstek leent voor lokale (startende) ondernemers. Enkele voorbeelden van bedrijven die zich in deze straten al gevestigd hebben, zijn Baking Friends, Vintage 479, Stoet, ONS eten&drinken en het Gouden Randje.

Ook Domijn, Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars en gemeente Enschede trekken samen op om deze straten te verfraaien. Samen proberen we vestigingsmogelijkheden in deze straten nog aantrekkelijker te maken. Wilt u meer weten over de vestigingsmogelijkheden? Neem dan contact op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duco Hoek
Accountmanager
Gemeente Enschede
T: 06 - 13 91 78 82
E: d.hoek@enschede.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rob Temmink
Vastgoedadviseur
Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars
T: 06-22 96 83 35
E: r.temmink@snelderzijlstra.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerwout Soer
Makelaar
Domijn
T: 06-53 73 70 89
E: g.soer@domijn.nl