Sport- en cultuuraanbieders laat kinderen kennis maken met jouw vereniging!

Mascotte Sjors Sportief bij het zwembad
03 mei 2022

https://www.enschedeactief.nl/ Oproep aan sport- en cultuuraanbieders om (weer) mee te doen in het nieuwe schooljaar aan Sjors Sportief & Creatief. Dit schooljaar laat Sjors Sportief & Creatief al ruim 2.000 basisschoolkinderen kennismaken met sportieve en creatieve activiteiten in gemeente Enschede. Geef kinderen de kans om kennis te maken met jouw vereniging en doe ook mee aan Sjors Sportief & Creatief!

Deelnemen

Jouw kennismakingsles wordt zowel op de website van Enschede Actief geplaatst als in een prachtig boekje. Dit Sjorsboekje wordt begin september onder alle kinderen van groep 1 t/m 8 in onze gemeente verspreid. Een erg goede promotie dus voor jouw sport- of cultuurorganisatie! Meedoen is gratis en aanmelden kan tot 27 juni. Meld de les(sen) aan op de website van Enschede Actief en dan maken we er samen een succes van!

Laagdrempelig kennismaken

“Sportaal wil kinderen en sportaanbieders met elkaar verbinden en stimuleren dat kinderen structureel gaan sporten bij een vereniging, club of andere aanbieder. Het Sjors Sportief programma biedt passende oplossingen om kinderen de sport te laten vinden die écht bij ze past” aldus Mattijs van den Berg, sportregisseur bij Sportaal. Quinta Clason, coördinator Sjors Creatief vanuit Cultuur in Enschede: “Sjors Creatief maakt het voor basisschoolleerlingen mogelijk om het veelzijdige aanbod aan culturele activiteiten te ontdekken zonder dat ze meteen ergens lid moeten worden. Iedere organisatie uit Enschede die iets met cultuur, jeugd, sport en/of bewegen doet, nodigen we bij deze van harte uit om (weer) mee te doen!”

De start in september vindt plaats in samenwerking met Sportaal, Cultuur in Enschede, Gemeente Enschede, Sportstimulering Nederland, basisscholen, cultuurorganisaties en sportorganisaties van gemeente Enschede.