Sport Kerst 2 Daagse in Performance Factory

14 december 2016

Op 2 en 3 januari organiseren de sportfunctionarissen Peter Oost en Jeroen Kamp vanuit Sportaal, de 3e editie van de Sport Kerst 2 Daagse in de Performance Factory in Enschede.

Kinderen kunnen van 11.00 uur tot 15.00 uur gratis sporten. Dit jaar is er gekozen voor het thema, mini springkussenfestival. De sporthal zal dan ook gevuld zijn met allerlei springkussens. Tevens is er de mogelijkheid om kennis te maken met BounZ, free running,boogschieten, dansmatten, aikido, boulderen skaten, padel en taekwondo. Naast een tal van workshops is er uiteraard de mogelijkheid om te voetballen en of andere sport -en spel activiteiten te ondervinden.

Daarnaast is ook Alifa Jongerenwerk en Scoren in de Wijk aanwezig met hun team van de FC Twentecup, zij gaan samen met de kinderen hand en spandiensten doen voor hun maatschappelijke betrokkenheid.

Deelname is geheel gratis. Vooraf aanmelden hoeft niet. Kinderen kunnen zich ter plekke inschrijven voor een workshop, echter vol is vol. Mocht u meer informatie willen over de Sport Kerst 2 Daagse in de Deppenbroekhal of in de Performance Facotry, kijk dan op www.sportaal.nl.