Verbouwing hal Stadskantoor: andere ingang voor bezoekers

05 juli 2018

Tot en met november wordt de hal van het Stadskantoor van de gemeente Enschede aan de Hengelosestraat verbouwd.

De huidige binnentuin wordt omgebouwd tot wachtruimte. Dit is nodig omdat de huidige wachtruimte - in de grote centrale hal - door bezoekers en medewerkers als te druk en onrustig wordt ervaren. Dit heeft mede te maken met de komst van verschillende extra externe partijen in het Stadskantoor de afgelopen jaren (onder andere UWV).

Het Stadskantoor blijft gedurende de verbouwing gewoon open voor bezoekers. Wel is tijdens de verbouwing de hoofdingang afgesloten. Bezoekers worden omgeleid naar de zij-ingang van het Stadskantoor. Deze route is ook geschikt voor mensen in een scootmobiel of rolstoel. De verwachting is dat de gehele verbouwing in november is afgerond.