WeBuildhomes zorgt voor opvallend straatbeeld in Enschede Boddenkamp

30 mei 2018

Fase 2 van het nieuwbouwproject Boddenkamp en daarbij alle 11 woningen van het WeBuildhomes project zijn opgeleverd. Onlangs ontvingen de laatste kopers in Boddenkamp de sleutel van hun nieuwbouwwoning. De woningen zijn gerealiseerd door WeBuildHomes.

Zelfgekozen huizen

In project Boddenkamp zijn onder architectuur ontworpen designhuizen gebouwd die stuk voor stuk zijn uitgekozen door de kopers zelf. De bewoners konden hun woning kiezen uit een uitgebreide woningbibliotheek van meer dan 50 verschillende designhuizen, ontworpen door bekende Nederlandse architecten zoals onder andere Grosfeld van der Velde, de Architekten CIE en Luud van Ginneken. Ieder huis is anders en dat zorgt voor een gevarieerd, uniek en opvallend straatbeeld in Boddenkamp. 

Feestelijk moment Enschede Boddenkamp

Boddenkamp is een sfeervolle wijk met een uniek karakter en WeBuildhomes heeft daaraan bijgedragen. Om dit speciale moment te vieren is er een feestelijk moment op woensdag 30 mei van 16:30 tot 18:30 voor alle kopers en andere direct betrokkenen. De wethouder, Hans van Agteren is ook aanwezig om dit moment gezamenlijk te vieren.

Over WeBuildhomes  

WeBuildhomes is een ongewone projectontwikkelaar die Nederland mooier wil maken. Dat doet ze door architectuur en keuzevrijheid bereikbaar te maken voor iedereen en het zo een plek te geven in het gewone straatbeeld. WeBuildhomes heeft voor haar vernieuwende concept diverse prijzen gewonnen en is hard op weg om Nederland steeds een stukje mooier te maken.