Winter Wonderland Enschede vanaf 10 december

30 november 2016

'Walking in a Winter Wonderland...' De kersthit komt tot leven in Enschede. Ook al dalen de temperaturen onder het vriespunt, van 10 december t/m 8 januari laat de binnenstad zich van haar warmste kant zien.

De binnenstad is sfeervol verlicht en aangekleed: van de romantische Long Lane of Love in de Langestraat tot de rendierenfamilie bij het Stadhuis. In de Haverstraat is op 17 & 18 december een kerstmarkt en tussen Kerst en Oud & Nieuw wordt de burgerzaal in het Stadhuis een Stadsherberg voor jong en oud (27 t/m 30 december). Nou de sneeuw nog…

Schaatsen in de binnenstad

Op de Oude Markt staat een overdekte ijsbaan waar je heerlijk over het ijs kunt zwieren of kunt genieten van een warme chocolademelk en glühwein in het Schaatscafé. De ijsbaan is iedere dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Tijdens de feestdagen gelden er afwijkende tijden.

Twents Ros

Nieuw dit jaar is het 6,5 meter hoge verlichte Twentse Ros. Dit icoon van de regio is gemaakt met 2.400 sprankelende LED-lampjes en is te bewonderen op het Stationsplein. Zeker een fotomomentje waard!

Kijk op www.winterwonderland.nu voor het complete programma!