Zeer geslaagde Sport Kerst2daagse

25 januari 2017

Afgelopen kerstvakantie namen meer dan 1000 enthousiaste kinderen deel aan de Sport Kerst2daagse. Zowel kinderen als ouders hebben vier fantastische dagen beleefd. De Deppenbroekhal en de Performance Factory zijn goed bezocht.

Sportfunctionarissen Peter Oost en Jeroen Kamp kunnen met hun team stagiaires en vrijwilligers terugblikken op fantastische dagen. De Sport Kerst2daagse is voor de derde keer georganiseerd.

In de eerste vakantieweek konden kinderen zich uitleven in de Deppenbroekhal. Die was ingericht met verschillende activiteiten als boogschieten, een springkussen en populaire elektronische dansmatten. Ook de workshops Aikido en Taekwondo zijn goed bezocht door de kinderen.

De Performance Factory was in de tweede week het podium voor twee sportieve dagen. Met workshops als BounZ, Free Running, Skaten, Boulderen, Padel en Honkballen. Ook was een deel van de hal ingericht met springkussens en konden de kinderen voetballen of gebruik maken van klim- en klauteractiviteiten in de gymzaal.

De organisatie bedankt alle partners die het mede mogelijk hebben gemaakt om ook deze editie weer tot een groot succes te laten worden.

Wilt u graag weten wanneer de volgende activiteiten zijn in Enschede? Kijk dan op www.sportaal.nl.