Stadsdeelcommissies tijdens het coronavirus

Alle stadsdeelcommissies zijn voorlopig geannuleerd tot 20 april.

In de stadsdeelcommissies worden zaken besproken die het stadsdeel aangaan. Soms zijn dat raadsvoorstellen. Veel vaker zijn dat grotere en kleinere onderwerpen die spelen in het betreffende stadsdeel.

Alle stadsdeelcommissies zijn voorlopig geannuleerd tot en met 6 april. Het is zeer waarschijnlijk dat ook de stadsdeelcommissies van dinsdag 7 april (Oost), 14 april (West) en 21 april (Centrum) niet doorgaan, omdat de voorbereidingstijd door de situatie onvoldoende is.

Afspraken en toezeggingen die in de diverse stadsdeelcommissies zijn gedaan, worden door het stadsdeelmanagement zoveel mogelijk volgens afspraak uitgevoerd.

Omdat een groot aantal vergaderingen van de stadsdeelcommissies is geannuleerd vindt u hier tussentijdse updates en een stand van zaken over lopende zaken die normaal gesproken in de stadsdeelcommissies worden gemeld of geagendeerd. Klik hiervoor op de linkjes:

Zodra de vergaderingen weer hervat kunnen worden, wordt bekeken welke informatie in welke stadsdeelcommissie wordt besproken.