Cultuur in Enschede: wat is dat voor jou?

16 november 2022
Uitgelicht Nieuws
Wat is cultuur voor jou?-campagnebeeld

Een tattoo van het Enschedese hekje, een avondje kleinkunst beleven in het theater of samen muziek maken. Cultuur is veelzijdig, kleurrijk en van iedereen. Maar wat is cultuur in Enschede voor jou? Dat willen we weten!

Met het opstellen van het nieuwe cultuurbeleid voor de komende jaren zijn we op zoek naar inbreng vanuit de stad. Om daar een eerste slag in te slaan is er vorige maand een succesvolle sessie gehouden met belanghebbenden uit de culturele sector. Samen bepalen we belangrijke punten voor het nieuwe cultuurbeleid. Maar we willen ook jouw kijk op cultuur in Enschede meenemen in ons beleid. Samen met jou brengen we dit letterlijk in beeld!

Winactie

Cultuur kent zoveel verschillende gezichten en deze brengen we samen met jou in beeld. Stuur een foto van dát wat voor jou cultuur in Enschede is naar fotowedstrijd@enschede.nl en maak kans op:
•    1x een cultuurcheque ter waarde van 100 euro
•    5x een Enschedese cadeaubon ter waarde van 50 euro

Insturen van een foto kan tot 30 november 2022. De meest originele inzendingen worden in december bekend gemaakt.

Rechten

We vermelden de naam van de winnaars tijdens de bekendmaking bij de foto's. Voor verder gebruik van de foto's met betrekking tot de cultuurnota zullen we de fotograaf vragen om toestemming.