Dag van de Ondernemer 2022

16 november 2022
Nieuwsoverzicht
bedankkaart

Op vrijdag 18 november vieren we de landelijke MKB Dag van de Ondernemer. Een dag waarop we ondernemers bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen en ze graag een hart onder de riem steken.

Een bloeiende lokale economie is belangrijk voor een vitale lokale gemeenschap. Bedrijven zorgen voor de salarissen van de inwoners, voor werkgelegenheid, voor welvaart, voor voorzieningen in de vorm van winkels, horeca en recreatie, voor levendigheid in stad en dorp en voor sponsorgelden voor verenigingen, evenementen en andere activiteiten.

Wij zijn trots op onze Enschedese ondernemers en hopen dat zij nog lang succesvol kunnen ondernemen in onze stad!

Gedicht "Ode aan de ondernemer"

Op de Dag van de Ondernemer organiseren wij samen met Saxion Centrum voor Ondernemerschap, Rabobank en MKB Twente een inspiratie event in Connect-U.   

Hiermee zetten wij lokaal onze ondernemers in de spotlights. Voor de vierde keer op rij inspireren we student, startende en gevestigde ondernemers met ervaringsverhalen, pitches, kennis en ons brede netwerk!
Aanmelding hiervoor is niet meer mogelijk. Het event is vol geboekt.

Ondernemers in Enschede kunnen voor alle ‘ondernemersvraagstukken’ bij het Ondernemersloket terecht. Dit zijn bijvoorbeeld vragen over bedrijfshuisvesting, locaties, vergunningen, kadastrale zaken, ontheffingen, milieuzaken, bereikbaarheid, infrastructuur, maar ook vragen over werk. De accountmanager van het Ondernemersloket biedt laagdrempelige toegang tot ondersteuning, informatie en advies zodra de ondernemer plannen, problemen of vragen heeft. De accountmanager is dus de schakel tussen de ondernemer en de gemeente als het gaat om wetgeving, beleid en procedures omtrent het ondernemerschap.

Heeft u een plan of vraag? 

Bel of mail het Ondernemersloket via: 053-4815150 of ondernemersloket@enschede.nl