De geef- en neemwinkel van Power Noord

01 maart 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

De geef- en neemwinkel van Power Noord. Bewoners kunnen hier waardevolle spullen naar toe brengen die ze zelf niet meer gebruiken. Op die manier krijgen spullen een tweede leven en het helpt mensen met een smalle beurs.

In het gebouw aan de Zaanstraat, waar vroeger de Roombeekschool zat, bruist het van de activiteiten en nieuwe plannen. Power Noord is hier sinds begin januari in getrokken. Zo ontstaan er steeds meer activiteiten voor de bewoners in de wijk.

Speelgoed, huisraad en kleding

Nieuw is de Geef- en Neemwinkel. Bewoners kunnen hier waardevolle spullen naar toe brengen die ze zelf niet meer gebruiken. Op die manier krijgen spullen een tweede leven en het helpt mensen met een smalle beurs. De gebrachte spullen zijn gratis op te halen . In de winkel is van alles te krijgen. Niet alleen kleding, maar ook huisraad, speelgoed en andere waardevolle artikelen. Er mogen per bezoek maximaal 3 artikelen uit de winkel worden meegenomen.

Spullen brengen

Power is erg blij met de inbreng van waardevolle spullen. Door de beperkte ruimte is er geen plaats voor grote artikelen als tafels of stoelen. Maar spullen die goed werken, bruikbaar en schoon zijn, zijn welkom. Bovenkleding is ook welkom, dus geen ondergoed of sokken.

Openingstijden 

De Geef- en Neemwinkel is open op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00-15.00 uur. Power Noord is te vinden aan de Zaanstraat 22.