De Sociale Kaart helpt u op weg in uw buurt

30 oktober 2017

Wat is er te doen bij mij in de buurt? Waar kan ik terecht voor tips over geld besparen? Waar kan ik een voordelige maaltijd krijgen of samen met anderen eten? Wat kan ik doen als vrijwilliger? De kans is groot dat u een antwoord vindt op de nieuwe Sociale Kaart van Enschede.

Alle activiteiten en voorzieningen op een rij

Op de Sociale Kaart staan alle Enschedese activiteiten en voorzieningen op een rij. Van meedoen in uw wijk tot vragen over de opvoeding, vrijwilligerswerk of zorg in uw buurt. U vindt de Sociale Kaart via de website van de wijkteams: www.wijkteamsenschede.nl/sociale-kaart. Iedereen kan van deze voorzieningen gebruik maken. U hoeft dus geen verwijzing van uw arts of de gemeente te hebben. Soms kunt u gratis ergens aan meedoen. Voor andere dingen betaalt u een bijdrage.

Wat en waar?

Om mee te doen in de samenleving is het belangrijk dat u weet wat er te doen is. En waar u terecht kunt met vragen. De informatie op de Sociale Kaart helpt u daarbij. U kunt eenvoudig zoeken bij u in de buurt. Bijvoorbeeld op de kaart of door uw postcode in te voeren. U kunt de Sociale Kaart handig gebruiken met uw mobiel of tablet of uw computer. 

Terug naar de nieuwsbrief.