Direct Duidelijk Enschede staat voor u klaar op de weekmarkt

15 november 2022
Nieuwsoverzicht
Binnenstad Enschede Van Heekplein

Op 22 november van 9.00 tot 12.00 uur op de weekmarkt op het Van Heekplein.

Als gemeente Enschede willen we zo duidelijk mogelijk communiceren. Onder de naam Direct Duidelijk Enschede worden alle gemeentelijke teksten opnieuw bekeken. De website is aangepast en brieven zijn herschreven. Natuurlijk horen we graag van u of het nog beter kan. Daarom bezoekt Direct Duidelijk de weekmarkt. Op 22 november zijn wij hier te vinden van 9.00 tot 12.00 uur. 

U kunt uw mening geven over een aantal brieven

Op de markt vragen we u uw mening te geven over een brief. Op basis van de tips worden de brieven aangepast. Heeft u zelf een brief gekregen van Gemeente Enschede die u niet duidelijk vindt? Dat horen we heel graag, zodat we onze brieven nog verder kunnen verbeteren. De medewerkers van gemeente Enschede zijn te herkennen aan de zwarte jas met Enschede logo. Zij lopen over de markt en staan in de stand van de marktmeester. Deze is te vinden op het marktplein naast de lift naar de Van Heek garage.

Ook via mail kunt u tips over brieven doorgeven

Kunt u deze ochtend niet aanwezig zijn? Dan kunt u ook tips over brieven van gemeente Enschede achterlaten via het mailadres directduidelijk@enschede.nl. Stuur hierbij een foto van de brief mee.