Enschede bespaart Energie

31 maart 2021

De eerste stappen naar een duurzamere toekomst zijn inmiddels gezet!

Inmiddels bespaart Enschede door de campagne ‘Verbruik minder, doe meer’ al 5.469.141 kWh stroom en 1.379.510 m³ gas per jaar. Dit komt omgerekend neer op een besparing van meer dan € 2,35 miljoen (kijk voor de actuele cijfers op de website). En de teller loopt nog door!

Meer dan 100 vrijwilligers zetten zich in om vragen te beantwoorden, advies te geven in verduurzaming en de tienduizenden bestellingen gereed te maken voor afhaal! Woningeigenaren kunnen nog t/m 31 maart gratis producten bestellen.

Coronaproof ophalen bestellingen

 In de tweede week van maart begon Energieloket met het coronaproof uitleveren van de bestelde energiebesparende producten. Het coronavirus zorgde ervoor dat goed nagedacht moest worden hoe alle producten veilig uitgeleverd konden worden. Inmiddels is hier een goede oplossing voor gevonden.

Er wordt samen met Alifa hard gewerkt om alle producten uit te leveren. Zodra een bestelling klaarstaat krijgt u een e-mail waarin staat wanneer de bestelde producten opgehaald kunnen worden. Dat gebeurt op verschillende momenten zodat u uw bestellingen op een veilige manier kunt ophalen. Kijk op www.energieloket-enschede.nl/afhalen voor alle informatie.

Vragen?

Stuur dan een mail naar support@energieloket-enschede.nl of een bericht via de chat op de website. Op werkdagen tussen 11.00 - 16.00 uur is Energieloket Enschede ook telefonisch bereikbaar op 053 - 200 55 75.