Grote interesse voor kavels in hartje Enschede

30 november 2018

Meer dan 150 geïnteresseerden kwamen afgelopen zaterdag naar de informatiemarkt van IN ’t Zeggelt. 

“Dit is een prachtige kans om in hartje Enschede een eigen unieke woning te bouwen. Dat er interesse was wisten we al wel, maar zoveel mensen hadden we zaterdag niet verwacht”, aldus Chantal Monnikhof van Bureau Kaveluitgifte. Maandag 3 december gaan de eerste 22 kavels in de verkoop. 

Zelf innovatief en duurzaam bouwen

Wonen in een bijzondere buurt in de binnenstad van Enschede. Met de nadruk op eigen, want de 39 beschikbare compacte en intieme kavels bieden alle ruimte om alle woonwensen waar te maken. “De eigenaren hebben alles zelf in de hand en dat komt niet vaak voor in het centrum van Enschede”, ligt Timo Kemerink op Schiphorst van de gemeente Enschede toe. “Hier leeft men absoluut het stadse leven. Voorzieningen als cultuur, horeca, winkels en ook het openbaar vervoer liggen naast de deur. Toch heerst hier rust door de aanwezigheid van veel groen en bomen. Parkeren? Ook dat is geen probleem! We hebben per kavel een eigen parkeerplaats gereserveerd.”

Duurzame woningen met volume

IN ’t Zeggelt wordt hoogwaardig, duurzaam en architectonisch en dat geeft het plan een ongekend aanzien. De locatie ligt tussen de Nieuwe Schoolweg, de Molenstraat en de Cultuurmijl. De kavels zijn compact, intiem en bieden de mogelijkheid om een ruime woning te bouwen. De kavels mogen namelijk tussen de 90 en 100 procent bebouwd worden. De individuele kavelgrootte ligt vast. Deze kavelgrootte varieert per kavel van 74 m2 tot 163 m2.


Start verkoop

Aanstaande maandag, 3 december, start de verkoop van de kavels IN 't Zeggelt. Als geïnteresseerden deel willen nemen aan deze loting moeten ze maandag voor 12.00 uur het lotingsformulier inleveren bij de notaris. De verkoop vindt om 20.30 uur plaats door middel van loting bij Notariskantoor Huiskes aan de Kortenaerstraat 71 in Enschede. Informatie over dit unieke project is te vinden op kavelaanbod.enschede.nl.