Verlenging actie energiebesparende producten voor Enschedese huurders

28 april 2021

Dankzij een nieuwe subsidieregeling kan Energieloket Enschede het aanbieden van gratis energiebesparende producten nu verlengen voor Enschedese huurders.

Tot 31 mei 2021 kunnen huurders in de Bespaarshop voor 33 punten (ongeveer € 70) gratis producten bestellen. Hiermee kunt u energie (en dus geld) besparen. Dit geldt zolang de voorraad strekt, dus ga snel naar Bespaarshop.energieloket-enschede.nl.

Afhalen producten

Enschedeërs die al gratis producten hebben besteld hebben een e-mail ontvangen met informatie over het afhalen. Het team vrijwilligers van het Energieloket is hard bezig om voor eind juni alle bestellingen uit te leveren. In verband met de hoeveelheid bestellingen en de coronamaatregelen zit hier een schema aan verbonden. Het gaat om duizenden bestellingen, dus dat is best een grote klus om dat logistiek allemaal voor elkaar te krijgen. Soms is het afhaalmoment waarop u bent ingepland pas over een paar weken. Energieloket hoopt op uw begrip!

Bestelling vergeten op te halen?

Stond u ingedeeld voor een afhaalmoment maar bent u niet in de gelegenheid geweest de bestelling af te halen? Bijvoorbeeld door corona, u heeft de mail niet ontvangen of u bent het gewoon vergeten? Bel dan op werkdagen tussen 11.00 - 16.00 uur naar 053 - 200 5575 (helpdesk Energieloket Enschede) om een afhaalafspraak te maken. Via dit telefoonnummer is Energieloket ook bereikbaar voor andere vragen of advies van een Energiecoach.