Een windmolen in jouw achtertuin?

12 oktober 2016

We moeten over op duurzame vormen van energie!

Ons aardgas raakt op en we willen voor de levering van gas niet afhankelijk zijn van onstabiele regio’s. Dankzij duurzame energie kunnen we bovendien onze economie stimuleren en de aarde bewoonbaar achterlaten voor onze kinderen.

Denk mee over duurzame energie in Enschede

Vul de enquête in en win een jaar lang gratis pure energie!

Laat weten hoe jij hierover denkt en vul de enquête in die we op www.enschedewektop.nl voor je hebben klaargezet. Onder alle inzendingen verloten we een energiebox en een jaar lang gratis stroom en gas van Pure Energie! Deze energieleverancier uit Enschede levert écht groene stroom uit eigen windmolens en zonnepanelen in Nederland.  Kijk ook voor de actievoorwaarden op www.enschedewektop.nl.

Praat mee!

Wil je in gesprek over de voorwaarden waaronder zonne- en windparken in jouw leefomgeving acceptabel zijn, wil je meer weten over de manier waarop de groene kwaliteiten van ons buitengebied verweven kunnen worden met zonne- en windparken, of sta je liever zelf achter de ontwerptafel? Het kan allemaal. De data voor de bijeenkomsten staan op www.enschedewektop.nl. Dat is ook de plek waar je je voor deze bijeenkomsten kunt aanmelden.

Volg ons ook via:
www.facebook.com/enschedewektop   
www.twitter.com/Enschedewektop