Energie besparen onder de aandacht brengen

16 november 2016

Iedere twee weken beschrijft telkens één van de initiatiefnemers van 'Enschede wekt op' wat duurzame energie voor hem betekent. Vandaag het woord aan Geas Energiewacht.

“Voor Geas Energiewacht is energie besparen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse bezigheden. Naast CV-ketels en het onderhoud daarvan richten we ons op het verduurzamen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Om dit meer onder de aandacht te brengen organiseren we regelmatig informatieavonden (vaak in samenwerking met gemeenten), omdat we het erg belangrijk vinden om mensen hierover voor te lichten.

Daarnaast bieden we nu een gegarandeerde energiebesparing aan door middel van monitoring op afstand. De garanties op besparing worden gemonitord middels ons unieke platform. Als er iets verandert in de beoogde besparing kan er snel worden ingegrepen. Worden de besparingen niet gerealiseerd en zijn de omstandigheden volgens afspraak, dan is Geas Energiewacht verantwoordelijk voor compensatie van het tekort in besparing. We merken dat dit drempels wegneemt om te investeren in energiebesparing.”

Kijk voor meer informatie op www.geas.nl.