Enschedeërs in het zonnetje tijdens de nieuwjaarsreceptie in de stadsdelen

18 januari 2023
Nieuwsoverzicht
collage van mensen die in het zonnetje werden gezet tijdens de nieuwjaarsreceptie in de stadsdelen

Tijdens de nieuwjaarsrecepties op 10 januari 2023 in de stadsdelen werd niet alleen teruggekeken of vooruit geblikt. Er werden ook een aantal mensen in het zonnetje gezet die zich enorm verdienstelijk hebben gemaakt in hun stadsdeel.

Voor hun werk kregen ze van de stadsdeelwethouders een pakket met lekkers uitgereikt.

Stadsdeel Centrum

 In Centrum ging een pakket naar Annette Krijnen, Erik Schaddelee, Albert Terpstra en Audry Hoemakers. Op de foto met wethouder Jeroen Diepemaat ontbreekt Albert Terpstra.

Stadsdeel Noord

In Noord kregen Herman Burkink, Louis van Roden, Gerard Eulink, Alof Zwaving, Sandra Zwaving, Yusuf Seyfi en Ray Griët een pakket uitgereikt. Op de foto staan zij samen met de stadsdeelmanager Inge Stegeman en wethouder Arjan Kampman.

Stadsdeel Oost

In stadsdeel Oost ging een pakket naar Henriëtte Schuite (op de foto met wethouder Niels van den Berg),  Ron Keizer, Chantal van Kesteren en Bert Siemeling .

Stadsdeel Zuid

In  stadsdeel Zuid ging een mand naar Paulien van Ewijk en Hannie Menger (op de foto met stadsdeelmanager Timo Keuken en wethouder Marc Teutelink) en Jan en Diana Hoven.

Stadsdeel West

Tot slot mochten in stadsdeel west de freubeltantes (op de foto Sandra Hendriks en Joke Kouwenhoven met wethouder Jurgen van Houdt. Miranda Nijhof ontbreekt) en Ramses Scheffel (op foto met wethouder Jurgen van Houdt) een mooi pakket in ontvangst nemen.