eSports Ladder: innovatief gaming communityplatform voor talentbinding

30 november 2022
Nieuwsoverzicht
beeldscherm met allerlei figuren er naast

Bedrijven met gamers gezocht!

U kunt een bedrijvencompetitie starten, een regiocompetitie, scienceparken uitdagen of zelfs internationale partnersteden kunnen laten gamen tegen elkaar.

Op het platform worden competities georganiseerd, prestaties bijgehouden via een dashboard en spelers kunnen elkaar namens het bedrijf of de universiteit waaraan ze gelinkt zijn, uitdagen.

De introductie van de eSports Ladder vond plaats tijdens het WirWar festival: een offline evenement in de Grolsch Veste van FC Twente, waar gamers van verschillende games de strijd met elkaar aangaan onder toeziend oog van collega’s, studenten en andere geïnteresseerden.  

De software wordt eerst toegankelijk gemaakt voor studenten van de UT en bedrijven die gevestigd zijn op Kennispark Twente. Een volgende stap is het ontwikkelen van een overkoepelende competitie voor alle scienceparken en innovatiedistricten in Nederland.

Introduceer de eSports Ladder ook gerust in uw eigen organisatie. Iedere werknemer kan zich zelf inschrijven met een bedrijfs-email. Misschien een leuke kerstvakantie activiteit om medewerkers van verschillende units tegen elkaar te laten spelen! Of tegen een ander bedrijf natuurlijk. 
Inschrijven kan via: esportsladder.gg

© Afbeelding van Timur Kozmenko via Pixabay.com